Dålig uppdatering!

Hej!
För min del kommer det att bli dålig uppdate pga att jag imorron åker till Lisaberg med klassen och på Onsdag åker jag till Rhodos en vecka . Men Andrea får sköta bloggningen själv ett tag tills ajag kommer tillbaka ;)
Usch usch vad jag kommer sakna ponnyn min :/<33333
/ Olivia

Säffle rk 2010 LB


AndreaBlixt

Tjaa.. ah heter som sagt Andrea Blixt och ska blogga här tsm med Olivia Wslien :D Jag är 13 år (14 i sommar) Vi stog i samma stall förut, Färjestad RK men sen flyttade jag därifrån :) Men vi har fortfarande kontakt och vi ska vara myycket tsm nu i sommar ! :D

Äger en D ponny som heter Pumba, köpte han Oktober 2009 :) Tävlar hoppning tsm, LC , har ju nyss börjat så vi ligger kvar på lokal nivå en så länge, men målet är ju att tävla upp till dom riktigt höga klasserna :) Pumba är fux, med bläs. 146cm mankhöjd, högst speciell personlighet, tycker och tänker om allt, kan nästan säja att han är lite människa i spyket :) goare ponny får man leta efter !

Innan Pumba hde jag en C ponny som hette Othello, honom utbildade jag i hoppning och han tävla LD lokal nivå innan jag blev förlång :(

Följ oss här vetja ! :DD

Kram Andrea







 




Ny bloggare!

Hejsan!
 Jag heter Olivia Weslien och ska blogga här tillsammans med Andrea Blixt. Jag är snart 13 år och bor i Karlstad på färjestad i ett hus.  Jag har en egen häst men rider även fler hästar kommer mer info.  Efter sommarn har jag ägt min ponny Lester i två år men innan det hade vi en lång resa även det kommer ni få höra om.  Lester är en valack född 2002 han är mörk fux med en liten stjärn i pannan. Tillsammans har vi tävlat upp till regional LA och i Dressyr LB:1 på 66,55 %. Mer info kommer komma om Lester. Innan jag hade Lester red jag mycket på en häst som heter Star en otroligt snäll och rolig ponny. Tillsammans vann vi Värmlandmästerskapen för b-ponny (lektionshäst) 2007 och kom fyra av alla ponnyar. Jag och Andrea som jag ska blogga med stog i samma stall under en lång tid men sen flyttade Andrea till ett stall som heter Bergsgården så vi träffas inte super mycket nu för tiden. Men jag och Andrea är skit bra kompisar.

Vet inte riktigt vad jag mer ska Skriva om ... :) Aja fråga på om det är något :)
Jag och Lester DM 2009 LA

LA Grevagården

Jag och Lester 30 maj 2010


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0